Redovisning

Heeeeej!!:) Idag hade jag svenkskaredovisning. Det gick bra:D Jag kände mej faktiskt inte så nervös.  Men  jag var ju inte bombsäker. Man fick inte ha manus eller stödord.  Men som tur var så tappade jag inte bort mej.  Det blev bara lite problem med min digikamera. Hade glömt sätta i batterier:S. Men det gjorde inte så mycke. Hoppas jag:P

"mm" "aa" "precis"

Idag hade jag utvecklingssamtal. Det var väl det gamla vanliga. Man satt där o typ "aa" "mm" "precis" "aa" "mm" "joo" "aa" "mm" aa ni fattar. SEn när jag o mamma kom hem (inte efter utvecklingssamtalet vi hade gjort en sak) spelade min pappa nån skum muski. Typ finsk tangoXD Jag blev ganska förvånad!! Han dansade inte iaf. Nä nu ska jag förbereda mej inför redovisningen imorn. Suck!!! Aja  Kram<3

Muppade sånger med elli i regnet

Just nu e jag med Elli. Hon är sur på mejXD Hon sjöng på nån skum låt o fick sen panik när hon såg ett spindelnätXDXD Jag garvar som fan åt henne nuXDXD: Hon är också rädd för att taket ska rammla ner. Hon sjunger på dagislåtar o "gråter"XDXD Men men jag har ju också sjungt. Det regnar som fan!!!! Fönstret är prickigt!! Opera:)
Okej elli ger mej tinitus!!!!! Så om jag inte svarar så vet ni varför hade!!<3

Skor!!!

Hejhej^^ Idag har jag köpt nya skor!!:D:D:D:D:D:D:D:D Men jag är inte säker på att jag ska behålla dom. Dom är iaf svarta o har en stor fet klack Så jag blir lite längre i dom:(. Men men jag behövde verkligen nya skor!! Min gamla höll det på att gå hål på. Dom läckte hela tiden:S:S:S Jaja Lev o må!!:)

Melodifestival!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Wiiiiiiiii Charlotte Perrelli vann:D:D:D Jag vill ha hennes kläder!!!!!!!! Dom va fett snygga! Aja Björn var rolig som vanligt!!! Fan va jag skrattar åt honomXDXDXDXDXDXD   hej då <3

Shopping:D:D

Hejhej:D idag var jag inne i stan o shoppade med nåra kompisar:) Vi hade jättekul!!!! Jag köpte en rosa kajal, en vit top och parfym:). På slutet innan vi skulle hem va vi i en affäe. Det var väldigt tomt där. Sen visade det sej att den hada stängt o att alla väntade på oss!!XDXDXDXDXD Haha fett pinsamt!!!!! :D

Fika, fika, fika

Hej alla glada människor!!!! Sitter här hemma o lyssnar på p3:):) idag efter sklolan fikade jag o några kompisar. Jag köpte en chokladboll, en dammsugare o en päronsoda. Mums!!:) Nu har säkert allt fett jag tränade bort igår kommit tillbaka!!:( Men men jag är ju inte precis fet så... Men jag e lite sur ocksä eftersom jag inte kunde visa mitt fin kolage:( Eftersom det var fel blidtyp eller nåt sånt. Mutter men men hejdå(L)

:P

Guuuuuuuud va skönt det va att ducha!!!:) Så nu sitter jag vhär helt ångad o käkar choklad:):):) Namnam!!!mmmmmm:):):) ååååååååååååååååååååå det är så jääääääääääääääääävla skönt jag har INGA läxor tills imorn. O så har jag bara två lektioner imorn!!!:D:D:D:D Så jag slutar jättetidigt!!!:D:D:D Då  ska jag o några kompisar fika:D:D:D O så ska jag till stan på lörda:D:D:D Jag kommer bli pank:(:(:( Men jaja man måste ju leva också;P  lev o må!!

Träningsverk o annan skit

Hejhej har precis tränat. Så nu sitter jag här o har skiiiiiiiiiitmycket träningsverk i magen. Trots att jag har suttit som fucking lillasjöjungfrun (disney) i hundra år. Men om man måsta göra 100 situps (eller stavas det så??:S:S) så får man väl träningsverk. Aja nu ska jag ta o ducha hade gött!!!

Alla älskar Phil Collins

Seriöst hans filmmusik är så jävla bra!!!!! Börjar fan gråta. O så har han en så jävla bra röst!!!!!Omg man liksom smälter!!! Han borde göra mer filmmusik så är det bara.

.

Johhny Depp har bruna ögon...

middag:)

Har precis käkat middag:) Pankakor som JAG hade stekt:):)!! Dom blev jättebra!!:D:D:D:D:D Men nu har jag käkat så många så att jag känner mej som en liten tjockis:P(obs känner mej som) + att mina tänder känns jätteofräscha efter socker o sylt atacker.
 här e en fin bild på min middag

Spyr

Jag har börjat tänka på riktigt skumma saker. Typ Kan en tjej va shlagerbög? O vad heter det om en tjej är märkesbög?? Brödet jag åt imorse måste ha förgiftat mej. För när jag skulle äta av det nyss märkte jag att det var mögligt. Fatta mitt mällis blev istället en apelsin. Jag spyr liksom av tanken. Mögel!! kommer säkert då:P Så nu ska jag gå o spy hejdå.

:D:D:D:D:D:D:D:D:D

JAAAAAA Min två sista lektioner blev insällda:D:D När Anna fick reda på det (vi går ju i samma klass) Fick hon världens utbrott!!!!XD Problemet var bara att hon tog ut sin glädje på mej:S Hade jätte ont i örat sen:S:S(JA hon skrek men hon gjorde lite andra saker ocksåXD misstolka inte!!!!!) sen fick Anna som vanligt tvånstankar det sluatde med att vi sprang i regnet.XD O Anna skämde ut sig !!!HAha gravade ihjäl mej!!!XDXD Men det roligaste är att halva lassen inte fick hål!!!!!XDXD:D:D:D:) JAG är såååååååååååååååååååååååååååååååååå skadeglad!!!moahahaha (elakt skratt)

Lev o må!!:)

Blackbird<3

ÅÅÅ älskar den låten den är så jävla bra!!!! Speciellt när jag spelar den:P. Neeee men jag kan spela den på gitarr!!:D Stolt!!!!!:D:D:D Men låter inte jäääääättebra men iaf:). Guuud jag känner mej friiiii. Inga prooovvvv!!!!!!:D:D:D:D:D:D Eller fri o fri jag har ju läxor men ändå. Bättre att glädjas åt det lilla än att inte glädjas alls (kom på det själv:P). Jag borde fan bli poet!!heheXD Jag ser mej själv med ett glas rött vin framför en eld o läsandes nån skum dikt om typ varmkorv. Nu ska jag fan skriva en dikt om varmkorv!!!!
Varmkorv.
Varmkorv kokade sak. En gång var du en del av en gris bak. Den grisen är nu död. Du ska ätas med bröd.

Fan vad sorglig den blev:'S :'( Buhu nu ska jag sätta mej i ett hörn o gråta!! UÄHÄHÄHÄHÄHÄHÄHÄuhhhh mamma.

Min flummiga dag:D

Tjena!! Har precis druckit en massa varm choklad. Det känns som om det skvalpar jättemycket i min mage nuXD. Iaf indag flummade jag lite med AnnaXD Vi tänkte först fika lite med några andra kompisar men det blev inte så:( Men vi kanske ska till stan på lördag:) Jaja åter till ämnet. När jag o Anna väntade på bussen fick Anna tvångstankar (som vanligt) men bara för att reta henne så ställde jag mej ivägen för henne (hon skulle gå runt en sakXD) Hon blev lite sur på mej dåXD Sen ringde vi Mlin på Annas mobil. Det slutade med att jag la på luren i örat på MalinXD. På lunchrasten spelade jag Anna, Elli o Lotta fia. Det slutade med att Anna välte hela fiat vi skrek lyfte på bordet o jag o0 Elli slogsXD. HahaXP Jaja nu ska jag fortsätta att önska att jag var miljonär. det här inlägget slutade med tack op hejXDXDXDXD

Söndag:)

Hej alla!! Idag var jag lite med Elli:) Vi flummade som vanlig!! Haha:D Vi hade skitkul. O så slogs vi lte ocksåXD. Elli rev mej:( Men jag överlevde iaf;). Mest satt vi vid datan. Kollade in melodifestibals bidragen. Annars har jag bara suttit vid datan o spelat sims. Det tog typ hundra år för mej att bygga ett hus. Nu kommer jag inte på nåt intressant att skriva som vanligt!;)
Tack o hej leverpastej

Hehe lite om mej^^

[] Jag är kortare än 170cm.
[] jag tycker att jag är ful
[/] Jag blir lätt brun.
[x] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[] Jag har en tatuering.
[x] Jag är osäker över mitt utseende.
[] Jag har haft/har tandställning.
[x] Jag har glasögon/linser.
[] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[] Jag har mer än två piercingar.
[] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[] Jag har fräknar.

FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[] Jag har rymt hemifrån.
[] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[x] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[] Jag har barn.
[] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB
[x] Jag studerar.
[] Jag jobbar.
[x] Jag har somnat i skolan/jobbet
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[x] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[x] Jag börjar fortfarande gråta av Disney filmer.
[/] Jag har pissat på mej av skratt.
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[x] Jag har limmat fast min hand i något.
[x] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[x] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

HÄLSA
[] Jag föddes med en sjukdom.
[] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[] Jag har brutit ett ben.
[] Mina tonciller har tagits bort.
[] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[] Mina visdomständer har tagits bort.
[] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[] Jag har haft/har astma.

RESANDE
[x] Jag har kört mer än 300km på en dag.
[x] Jag har flugit.
[] Jag har varit i Ryssland.
[] Jag har varit i Kina.
[] Jag har varit på Golfen Center
[] Jag har varit i Japan.
[] Jag har varit i USA.
[] Jag har varit i Afrika.
[] Jag har varit i Asien.

EFARENHETER
[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[] Jag har sett en fallande stjärna.
[]Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[x] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[] Jag har varit i ett casino.
[] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[] Jag har gått "skinny dipping".
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[x] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[/] Jag har krockat i en bil.
[/] Jag har medverkat i ett skådespel.
[] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[] Jag har sett norrskenet.
[] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[x] Jag har ätit sushi.
[] Jag har åkt snowboard.

FÖRHÅLLANDEN
[x] Jag är singel.
[] Jag är i ett förhållande.
[] Jag är förlovad.
[] Jag är gift.
[] Jag har varit på en blind date.
[] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[x]Jag saknar någon just nu.
[x] Jag är rädd för att bli övergiven.
[] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[] Jag har skiljt mig.
[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.

SEXUALITET
[] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[] Jag har varit förtjust i en lärare.
[x] Jag har blivit kysst i regnet.
[x] Jag har kramat en till mig helt okänd person.
[] Jag har kysst en till mig helt okänd person.

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[] Jag har smygit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[] Jag har struntat i ett prov.


DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[] Jag kan inte svälja piller.
[] Jag har blivit diagnoserad med depression.
[] Jag tar mediciner mot depression.
[] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[/] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[x] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande.

DÖDEN
[x] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar.
[] Jag har sett någon dö.
[] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[] Någon nära till mig har begått självmord.

MATERIALISM
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[/] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga
[] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[] Jag samlar på serietidningar.
[] Jag äger något från Benetton.
[] Jag äger något jag köpt på E-bay.
[x] Jag äger något från Diesel.


RANDOM
[/] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[/] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[/] Jag ser på nyheterna. (lysnar på radio:P)
[] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svär ofta.
[] Jag sjunger i duschen.
[] Jag är en morgonperson.
[] Jag betalade för min rington.
[/] Jag är petig med grammatik.
[/] Jag är en sportfanatiker.
[x] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[x] Jag är bra på att baka.
[] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[] Jag skulle ha pyjamas på mig till skolan.
[x] Jag vet hur man skjuter.
[x] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[] Jag äter snabbmat varje vecka.
[x] Jag är bra på matematik.
[] Jag tror på spöken.
[] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[x] Jag är väldigt kittlig.
[/] Jag älskar mörk choklad.
[x] Jag spelar dataspel och/eller tv-spel.
[/] Jag är bra på att minnas ansikten.
[/] Jag är bra på att minnas namn.
[x] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv

MELODIFESTIVAL!!!!:D:D:D:D

ÅÅÅÅÅÅ vad jag ääääääääälskar melodifestivalen!!!!!! Så nu ska jag leka wannabe journalist o snacka om andra chansenXD
Gick rätt låtar vidare??
ja o nej
Nordman JA gillade låten o dom slog Carola!!:D:D det va också jävligt häftigt med där bålet!!
Sibel dåh?? Nja låten var väl helt ok men hennes kläder:O det såg ut som en prinsessklänning av rosa toapapper!! låten blev också lite tråkig
annars dåh??
Jag baara älskade Olas danstjers kläder!!!! GE MEJ!!!!!! svart o vitt<33333 Olas kläder var också snygga o  låten blev bättre o bättre men aldrig sådär jättebra. De andra låtarna var det väl inget speciellt med. O Carola gick inte vidare.
Ha ett bra liv!!! kram:):)

:)

jag har nördat sims2 i flera timmar nu!:S men när jag spelade kom jag o tänka på en sak. Vad man än gör finns det alltid nån som kommer att göra det bättre. Det där kanske lät lite skumt men liksom hur ska jag förklara. Om jag typ blir skitbra i nånting p.g.a att jag kommer på nåt så kanske någon annan med hjälp av det jag kommer på kommit på något ännu bättre. Så nån kanske gör det bättre p.g.a att man gjort något som hjälpte den att göra det bättre. Men nån kommer alltid att göra det bättre. Även fast det kanske tar typ hundra år. Vi ska ju alla en gång dö sååå.
Lev o må!!!:)

internationella kvinnodagen!!

Wuhu!! idag är det internationella kvinnodagen. Det ska jag fira med att vara hemma o göra precis ingenting. Jag är lite trött just nu!! Vaknade för inte så länge sen. Såg på film igår till kl 01:00 typ. John Tucker must die:) den var helt ok. Men jag gillade inte det sockersöta slutet:(. Nu ska jag se om jag kan hitta nåt som jag vill köpa på hm:)
hade bra!!:)

Mat!!

hello!! Har precis ätit middag. Det blev hamburgare. Som jag hade stekt:D (stolt!) Men jag blev lite sur o då började mamma reta mej:(. Sen snackade mamma lite om order seriöst. Typ nånting om varför man använder det så mycket o.s.v. Det du Elli!!:D aja pappa vistte inte vilken dag det är imorn. Han kom med det begåvade svaret "lördag?" Nu kommer jag inte på nåt mer att skriva Hade!!^^

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0